KØB MALING ONLINE:

SKAL DU HANDLE MALING ONLINE?

På nettet er der i dag rigtig mange muligheder for at bestille sin maling online, og også få råd og vejledning samtidig.

Vi anbefaler altid, at du finder en forhandler som er godkendt af E-mærket samt eventuelt kigger på trustpilot og læser nogen anmeldelser igennem. Lige præcis maling kan være svært at gennemskue, når vi snakker kvalitet.

Flere produkter bærer idag Svanemærket, EU Blomsten eller sågar er de astma testet. Når produkter har disse mærker betyder det, at de har gennemgået en streng kvalitetskontrol, og det er din garanti som forbruger for, at en uvildig instans har testet produkterne, således at de lever op til de krav der stilles.

VÆSENTLIGE TING DU SKAL VIDE OM MALING:

Det er tungt og kan være svært at håndtere, derfor anbefales det, at du eventuelt får leveret det. Herunder har vi listet flere forhandlere, som tilbyder gratis levering.

Ligeledes skal du være opmærksom på at maling ikke kan tåle frost. Det betyder at opbevaring altid foregår i et tørt, varmt lokale.

Maling idag er ligeledes meget rent grundet miljøet, hvorfor låget på en maling helst skal sidde på hele tiden. Derfor bør man altid hælde en mindre mængde ned i et malerkar eller malerspand og dernæst sætte låget på spanden igen. Så holder den længst muligt.

Vi har her listet flere online forhandlere op – og vi ønsker dig held og lykke med dit næste projekt – og dit køb af maling.

 

Ønsker du tips til, hvordan du maler vægge og lofter, kan se Jem & Fix’s video her.